Woman.dk ser Perfekte Steder – den danske ungdomsserie, vi kan relatere til



Har du fulgt med i den danske serie Perfekte Steder? Det har vi på redaktionen, og derfor taler vi i denne episode af Woman ser om tredje sæson af den populære ungdomsserie.

Rose og Tobias’ forhold er på pause

I vores podcast om Perfekte Steder taler vi om de ting, der indtil videre er sket for de elskværdige karakterer i serien.

Rose og Tobias har sat deres parforhold på pause – men mener Woman-redaktionen, at det er en god idé at gøre frem for at slå helt op? Eller burde de have kæmpet mere for at få det til at fungere?

Karakterernes udvikling gennem sæsonerne

Derudover ser Rose noget, som hun måske ikke skulle have set, og da hun fortæller det til veninden MM, bliver det ikke taget godt imod. Her taler vi blandt andet om, hvor meget vi kan blande os i hinandens parforhold. For er der én rigtig måde at være kærester på?

Vi taler også om Simone, Oliver, Natasja og seriens to nye karakterer – Astrid og Michelle – og så afslutter vi naturligvis podcasten med en leg. Denne gang quizzes der i, hvor godt redaktionsmedlemmerne har fulgt med i alle sæsonerne af Perfekte StederTag selv quizzen her!