Monthly Archives: May 2019

Woman.dk ser komediefilmen The Hustle – når kvinder svindler mænd



I denne podcastepisode omtaler vi den nye komediefilm The Hustle, hvor vi ser de talentfulde skuespillerinder Anne Hathaway og Rebel Wilson i hovedrollerne som to svindlere.

Vi har haft meget høje forventninger til filmen, da vi på redaktionen er ret vilde med komedier. Se de 41 sjove komediefilm, vi allerbedst kan lide her.

I podcasten taler vi om, hvad vi synes om filmen, samspillet mellem skuespillerne – og at vores kære danske Casper Christensen også joiner rollelisten!

Afslutningsvis giver vi filmen stjerner, og Amalia bliver udsat for en testen “Hvilken af disse 8 romantiske komediefilm handler om dit liv?”. Du kan selv tage testen her.

 

 


Woman.dk ser Ex On The Beach sæson 2 – Fie og Frederiks fight



Redaktionen følger troligt med i Ex On The Beach Danmark, som faktisk netop er blevet kåret som årets realityprogram af Realityportalen.

Denne gang kommer vi blandt andet ind på Fie og Frederiks forhold (og store skænderi!), landmanden Troels’ ankomst til villaen, og om denne sæson har indfriet vores forventninger til programmet. Vi afslutter som altid med en quiz, og du kan selv teste, hvor godt du har fulgt med i Ex On The Beach lige her.